KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

Gerrickens Training & Advies V.O.F., located at Rompertdreef 41, ED Den Bosch, The Netherlands, is responsible for processing personal information as. Nederlands; |; 9 Documents; |; Views. kwaliteitenspel – Keuzedossier handleiding voor de mentor – Keuzedossier · handleiding voor de. Jaar, · Spel, · Vanaaf, · Grote, · Kaarten, · Houten, · Doos, · Kinderen, · Handleiding, · Handpop, · Blio, · Talo, · · READ. b bib Ca blio ata va.

Author: Gotaxe Doushura
Country: Belize
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 4 June 2007
Pages: 415
PDF File Size: 12.54 Mb
ePub File Size: 4.23 Mb
ISBN: 328-3-86731-330-7
Downloads: 8038
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolok

Om meer zicht te krijgen op deze keuze, pakt ze het kwaliteitenspel erbij.

Irene, Martine, Frank en Jose bijvoorbeeld spelen dit spel: Is je allergie bijvoorbeeld ‘verkwisting’, dan kan daar als kwaliteit ‘generositeit’ onder zitten.

Een allergie is immers een doorgeschoten kwaliteit, een teveel van het goede. Karel en Ineke zijn samen een kinderkledingwinkel begonnen. Please enter your name. Gebruik ik weinig, houden zo!. Heb je deze kaart gevonden in de stapel kwaliteiten, dan leg je hem rechts van de allergie op tafel. Hij heeft zijn laatste opdracht bijna verprutst, omdat hij absoluut niet kon opschieten met de netwerkbeheerder van zijn opdrachtgever.

Naast de praktische uitleg van de methode van het kernkwadrant geeft het boek ook een inspirerende visie op de ontwikkeling van mensen in organisaties en op nieuw leiderschap. Please select Ok if you would like to proceed with this request anyway. Dat bevordert de samenwerking niet! Om goed te kunnen bepalen waarin zij — en haar bedrijf — zich onderscheidt van anderen, wil ze haar kernkwaliteiten op een rij zetten. De auteur van dit artikel is personal coach en werkt zelf ook veel met het kwaliteitenspel.

  BERGER JZSEFN AZ L TERMSZET PDF

Dit gaat zo door tot de stapel ‘kwaliteiten’ op is. The E-mail Address es you entered is are not in a valid format. Search WorldCat Find items in libraries near you.

Als je een kaart bij een medespeler neerlegt, geef je daarbij een toelichting: Would you also like to submit a review for this item? Heb je deze kwaliteit gevonden, dan leg je hem links van je valkuil, waarmee je het kernkwadrant completeert.

Kinderkwaliteitenspel

However, formatting rules can vary widely between applications and fields of interest or study. Please enter recipient e-mail address es. Ken je je medemens?

Leg alle kaarten — kwaliteiten en vervormingen — open op tafel. Haar bedrijf draait zo goed dat ze toe is aan uitbreiding. The name field is required. Noot van de redactie: Dan worden de kaarten die op de lijstjes staan uit het spel gehaald.

Als nu blijkt dat je nauwelijks voorbeelden hebt, is jouw idee van je kwaliteiten waarschijnlijk eerder een wens dan de realiteit. Deze schrijf je op een lijstje, zonder dat de anderen het zien. Some features of WorldCat will not be available. Toch kan ze maar niet besluiten om ook echt op zoek te gaan naar personeel. Create lists, bibliographies and reviews: Your rating has been recorded. Die komen rechts van haar op tafel te liggen.

  DISTROFIAS Y DEGENERACIONES CORNEALES PDF

De overige kaarten komen op een stapel te liggen. De anderen geven daar eventueel een reactie op.

Lisa zal dit spel uitkiezen. Please enter the message. Wat willen ze het liefste doen? Reviews User-contributed reviews Add a review and share your thoughts with other readers.

Het vraagt bijvoorbeeld om moeilijkheden als van de zes spelers kwaliteitenspell een telkens de vervormingen krijgt toegespeeld. Het kan zijn dat een kaart van jouw lijstje al is weggehaald, maar dat maakt niets uit.

Kinderkwaliteitenspel (Kit, ) []

Kwartet twee tot zes spelers Geschikt om: Met een bakje chips en een drankje installeren ze zich Please verify that you are not a robot. Paul wil koste wat het kost voorkomen kwaliteitenapel het bij een volgende opdracht weer zo hoog oploopt.

Voor je ondernemingsplan en je acquisitie onontbeerlijk!

handlejding De kwaliteiten worden geschud en elke speler krijgt willekeurig vijf kaarten. Hiervoor gebruik je de stapel vervormingen. Paul, maar ook Karel en Ineke zullen het kwaliteitenspel in deze vorm uitproberen.

Nu heeft ze haar keuze letterlijk in beeld en kan ze gaan puzzelen, schuiven, handleidingg enzovoort, net zo lang tot het voor haar duidelijk is.