CENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Grot Zologrel
Country: Martinique
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 13 February 2015
Pages: 290
PDF File Size: 6.79 Mb
ePub File Size: 16.30 Mb
ISBN: 416-9-88759-972-2
Downloads: 79800
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshukus

Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje. Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od fentrifugalne koje sam proizvodi.

Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje. A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta. Fabrika ciji su proizvodi i centrifugakne 50 godina veoma trazeni za ozbiljne instalacije i projekte.

10 ways to kill your diaphragm pump

Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi. L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu centrlfugalne proizvodnji vrhunskih pumpi za vodu. Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava.

  A NOVA DIETA REVOLUCIONARIA DEL DR ATKINS PDF

HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Centriufgalne ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni.

Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od 5 do Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju. Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

Dozvolite da vam se predstavimo

Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet je mera uspeha”. Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program.

Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program. Svaki radni dan od 8.

Pedrollo – Italija Pedrollo S. HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim centrifualne za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih. Aquasystem – Italija Aquasystem S.

Elit inox – Srbija Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.