ATLETSKA GIMNASTIKA PDF

Browse Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse atletska gimnastika: bodybuilding – milan cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket.

Author: Tautaxe Mizilkree
Country: Norway
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 13 January 2014
Pages: 410
PDF File Size: 9.47 Mb
ePub File Size: 18.27 Mb
ISBN: 368-3-66167-441-3
Downloads: 6594
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maurn

Uvodni nastop na Evropskem prventvu je Sabina opravila zelo dobro in se v svoji kvalifikacijski skupini uvrstila na 5.

Obe sta v svojih kategorijah premagali vse punce in se prav tako veselili prvega mesta. Nastopila je tako v teku na M kot teku na M in si pritekla dve novi mednarodni zmagi.

ATANASOVSKI KLUB ZA ATLETSKA GIMNASTIKA

Tekmovalo je otrok, ki so se pomerili v 5 disciplinah met vortexa, poligon z ovirami, skok v daljino, poligon formula in teku na m. Sladki Vrh – vrtec V kategoriji vrtec je tekla Gaja Vrh in z veliko prednostjo premagala tako vse fante kot tudi dekleta.

  FUNDAMENTOS DE LINGUISTICA RAFFAELE SIMONE PDF

S tem je izpolnila svoj cilj pred nastopom. Smo pa za vas pripravili tudi fotogalerijo s tekmovanja.

Atletska prireditev v Novi Gorici

Slike iz zadnje vadbe. Ana – vrtec in 1.

Potrdila sem normo za SP in OI, kar je bil moj cilj. Otroci bodo na prireditvi razporejeni v tri starostne glmnastika. Vabimo vas, da se v soboto V svoji polfinalni skupini si je pritekla 7. Njen nastop v 3. Powered by Create your own unique website with customizable templates.

Vse punce so dale vse od sebe. V Linzu je potekal mednarodni miting, na katerem je Sabina nastopila v teku na M. Kungota – vrtec Preizkusili so se v naslednjih disciplinah: Na spodnjih povezavah najdete slike in rezultate iz tekmovanja.

Za zmago je tokrat tekla 23, Zanesljivo se je iz kvalifikacij uvrstila v finale, v njem atletskx odtekla 11,72 in se veselila 2. Rezultate si lahko ogledate na spodnji povezavi. Duplek – vrtec V glavnem mestu Estonije je potekalo Ekipno Evropsko prvenstvo, na katerem je nastopila tudi Sabina.

  HERZBERICHT 2011 PDF

Na Lumpi teku je sodelovala tudi Gaja.

atletska gimnastika: bodybuilding – milan cabric Pictures, Images & Photos | Photobucket

Otroci so bili najbolj veseli medalj in priznanj. Prav tako, si je s tem rezultatom pritekla vozovnico za Olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Rio de Jeneiru. V Tallinnu bo imela Sabina zelo natrpan program, saj bo kot edina reprezentantka nastopila v kar treh disciplinah. Gimastika vidimo v novem letu.

Se vidimo v soboto v Mestnem parku! V kvalifikacijah je v svoji skupini osvojila 2. Z veliko truda in borbenostjo je odtekel svoj prvi kros.

V spodnjih povezavah najdete rezultate in slike s tekmovanja. Povezava na arhiv novic.