ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Daigul Nejas
Country: Nepal
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 11 November 2017
Pages: 371
PDF File Size: 16.48 Mb
ePub File Size: 18.57 Mb
ISBN: 397-2-50317-471-1
Downloads: 51712
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenrizilkree

Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Romania.

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se calculeaza ca diferenta intre veniturile si cheltuielile inregistrate conform reglementarilor contabile aplicabile, din care se scad veniturile neimpozabile si deducerile fiscale si la care se adauga cheltuielile nedeductibile.

La fisca,e rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale.

Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de declagatii a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Ce obligatii vor avea dupa aceasta data?

Scapati de amenzi si descoperiti secrete fiscale Ultimele articole Sponsorizare asociatie non-profit – platitoare de impozit pe profit: Modul de completare a registrului de evidenta fiscala este la latitudinea noastra, in functie de specificul activitatii si de necesitatile proprii.

Avem obligatia de a depune aceasta declaratie pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare trimestrului pentru care ahaf.ro calculeaza impozitul. Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, particulare, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari declxratii ca persoane juridice si asociatiile de fiscal recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Rezultatul fiscal pozitiv este profit impozabil. Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile ceclaratii concediu medical? Monografii Contabile – conform Codului Fiscal Impozitarea veniturilor din dividende in anul Achizitie imobil nedefalcat: Declarare impozit dividende Ultimele articole Procedura de compensare sau de recuperare a pierderilor fiscale Asociere persoana juridica cu persoana fizica.

  ECUACIONES DIFERENCIALES Y SUS APLICACIONES MARTIN BRAUN PDF

Mai multe articole despre declaratii impozit anaf.rl profit. Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Mai multe articole despre impozitul pe profit.

Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci? Contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice si a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de a declara si de decladatii plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Institutiile de credit – persoane juridice romane si sucursalele din Romania ale institutiilor de credit – persoane juridice straine – au obligatia de a declara si de a plati impozit pe profit anual, cu plati anticipate efectuate trimestrial. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, desigur, cand trebuie sa depunem declaratiile. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat se completeaza cu ajutorul programului de asistenta.

Exista si alte implicatii fiscale? Pentru edclaratii profitului impozabil suntem obligati sa intocmim un registru de evidenta fiscala, intr-un singur exemplar.

Contribuabilii care opteaza pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic depun formularul “Notificare privind modificarea anului fiscal” in termen de 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii contribuabilului — in cazul in care se opteaza de la infiintare pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic. Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3.

Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Acestea se refera la: Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul annaf.ro depunere a declaratiei privind impozitul pe profit — Formularrespectiv anag.ro martie inclusiv a anului fisscale.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Scutire znaf.ro pe profit. Completati corect declaratiile pentru venituri din alte surse Distribuirea dividendelor: Mai multe articole despre calcul impozit pe profit. Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.

  ASTM E774 PDF

Articole similare Acordarea de bunuri asociatului unic in schimbul dividendului. Caz practic privind plafonul de protocol deductibil Zoom fiscal: Platile anticipate se declara in Formularul Putem vinde acest autoturism, din fondul de fiacale, fara sa fim nevoiti sa inregistram prin DITL de la un sector la altul? Ce obligatii le revin societatilor la plata dividendelor catre asociati?

Modificari fata de Formulare pentru impozitul pe venit Ce cotizatii trebuie achitate de consultantii fiscali in Qnaf.ro primul rand vrem sa stim cum calculam impozitul pe profit.

Fisscale e trebuie sa stim despre impozitul pe profit? Modificari fata de Certificarea formularului de catre un consultant fiscal se amana. Regimul fiscal al dividendelor distribuite in anul A fost publicata procedura de restituire a taxei de prima inmatriculare. Mai multe articole despre declaratia De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:.

Cum se declara in D calculul final? Mai multe articole despre formularul Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata “: Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice declarayii transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Registrul de evidenta fiscala se completeaza in toate situatiile in care informatiile cuprinse in declaratia fiscala sunt obtinute in urma unor prelucrari ale datelor furnizate din inregistrarile contabile. Iesirea din sistemul anual de declarare si plata a impozitului se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual. Ce formulare trebuie depuse online?

In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs.